Yrjln kotiseututalo

Yrjölän Kotiseututalo

Majoitus

Tarjoamme edullista majoitusta Lieksan alueella. Yrjölän Kotiseututalon päärakennukseen majoittuessas, sinulla on käytössäsi mikä tahansa huone edulliseen hintaan 35€ / henkilö/ yö. Hintoihin sisältyy vuode pedattuna sekä kylpypyyhe. 

Tämän lisäksi voit majoittua Hirsiaitassa hintaan 25€ / yö

Rantatupaan pääset majoittumaan vuorokaudeksi hintaan 55€ tai kokonaiseksi viikoksi hintaan 250€Lisävuoteen (max 3 kpl) saat halutessasi hintaan 10€.

Kotiseututalolla on huomioitu liikuntarajoitteiset henkilöt. Sisälle pääsee erillisen luiskan avulla ja talosta löytyy tilava inva-wc.

Majoitusta on tarjolla myös aamiaisella, puoli hoidolla tai täysihoidolla asiakkaiden tarpeen mukaan.

Kaikki hinnat sisältävät alv 10%.

Varaukset

Voit lähettää meille varaustoiveesi koskien tiloja ja majoitusta sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla suoraan numeroomme 0440 280746.

Ahtisaari

Kotiseututalon vihkiäisissä vuonna 1998 vieraili kunniavieraana presidentti Martti Ahtisaaren puoliso Eeva Ahtisaari. Yksi talon majoitushuoneista oli varattu rouva Ahtisaaren käyttöön juhlan ajalle ja saipa tuo huone myöhemmin nimen tämän kunniavieraan mukaan. Tästä muistutuksena huoneen ovessa sijaitsee tänä päivänäkin Ahtisaari -nimikyltti.

Huone on monipuolisesti kalustettu ja huoneesta löytyy antiikkipianokin.

35€ / henkilö / yö

 

Herrasväen huone / Häähuone

Herrasväen huone on tunnelmallinen, erityisesti hääpariskunnalle soveltuva majoitusvaihtoehto. Huone on monipuolisesti kalustettu leveällä parisängyllä, pianolla ja Lieksalaista käsityötä olevilla puuhuonekaluilla.

Huoneen hintaan sisältyy hääparille kuohuviinipullo ja pientä makeaa.

50€ / henkilö / yö

 

Tanskasten kamari

Opettajapariskunta Helvi ja Kauko Tanskanen lahjoittivat Kotiseututalolle omaisuuttaan ja tämä huone on sisutettu heidän kokoelmillaan.

Huoneessa on kaksi petipaikkaa.  

35€ / henkilö / yö (sis. alv 10%)

 

Lehtihuone

Lehtihuone on kahdella pedillä varustettu huone. Erikoisuutena on tapetointi, joka on toteutettu muinaisilla sanomalehdillä.

Iltalukemisesta ei tässä huoneessa tule pulaa!

 

  

35€ / henkilö / yö

Perushuone

Perushuoneita meiltä löytyy kahdella, kolmella tai neljällä pedillä varustettuna.

 

 

35€ / henkilö / yö

  

Rantatupa

Rantatupa on nimensä veroisesti yksinkertainen tupatila kahdella pedillä, keittiötiloilla ja kaminalla. Ikkunasta avautuu rauhallinen jokimaisema Määttälän joelle. Omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä etsivälle erinomainen majoitusratkaisu. 

Lisävuoteen(max 3 kpl) saat halutessasi hintaan 10€ (sisältää kylpypyyhkeen).

55€  / yö    tai    250€ / viikko (sis. alv 10%)

  

Hirsiaitta

Hirsiaitta on yksi perinteisimpiä suomalaisia rakennuksia. Kesällä hirsiaitta on edullinen ja miellyttävän maanläheinen majoitusvaihtoehto.

25€ / henkilö / yö

  

© 2019 | Lieksa-Pielisjärviseura ry | Yrjöläntie 26, 81720 Lieksa | 0440 280746